Firmaprofil

Vognmand Jan Jensen er et erfarent firma, som blev grundlagt tilbage i 1999 af Jan Jensen, der fortsat ejer og driver firmaet i dag.

Vi tilbyder alle former for køletransport, distribution samt transport af stykgods, og vi har især specialiseret os inden for transport af temperaturfølsomt gods i alle afskygninger både inden for Danmarks grænser, men også til Norden og Sydeuropa.

En kompetent samarbejdspartner

Lige siden begyndelsen har vi altid haft fokus på at levere de bedste og sikreste transportløsninger til vores kunder, som for en stor dels vedkommende er one way-transport.

Den høje kvalitet i hver eneste opgave har gjort, at vi har skabt en omfattende og bred kundekreds, som har givet os mulighed for hele tiden at forny os i takt med markedet og de nye krav, der stilles.

Vi ved, at fleksibilitet er vigtigt for vores kunder, og derfor er vi altid klar til at løse både store og små opgaver med kort varsel.

Omfattende vognpark

Firmaet tæller i dag 16 dygtige og servicemindede ansatte med stor erfaring inden for transport. Sammen med vores moderne vognpark sikrer det kunderne den optimale løsning.

Vores vognpark tæller trækkere, køle-/frostvogne, køletrailere m.fl., og vi udvider løbende parken, så vi altid er klar til at imødekomme de behov, vores kunder har.